Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€ σε Ελλάδα και Κύπρο
Search
Generic filters
Δεν έχετε προσθέσει κάποιο βιβλίο στη λίστα επιθυμιών σας

Παρουσίαση βιβλίου “Αναζητώντας τα Ίχνη”

Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου «Αναζητώντας τα Ίχνη» της Μαρίας Καρεφυλλίδου-Ιωάννου στον κατάμεστο κήπο του Βιβλιοπωλείου-Καφεαναγνωστήριου Το ΈΡΜΑ στις 19:00.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο κ. Αχιλλεύς K. Αιμιλιανίδης, Κοσμήτορας Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ο κ.  Νικόλας Στ. Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κερύνειας, ο κ. Κώστας Σανταμάς, Δόκιμος Αξιωματικός Μηχανικού (1974), ο κ. Γιώργος Οικονομίδης εκ μέρους της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων και η κα. Ήρα Ιωάννου Αιμιλιανίδου, Δικηγόρος, εκ μέρους των Εκδόσεων Hippasus.

Για το βιβλίο μίλησε ο κ. Γιώργος Κέντας, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ο κ. Χαράλαμπος Α. Αλεξάνδρου, Πρόεδρος Ιδρύματος Απελευθερωτικού Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959, ο κ. Μιχάλης Σταυρή, Επιστημονικός Συνεργάτης Μουσείου Αγώνος και η κα. Σοφία Ιορδανίδου, Δημοσιογράφος

Την όλη εκδήλωση συντόνισε η κα Λίτσα Μαυρίδου, Παραγωγός Ραδιοφώνου

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αντιφώνηση της συγγραφέως

 

Διαβάστε την ομιλία του κ. Μιχάλη Σταυρή ΕΔΩ.

Διαβάστε την αντιφώνηση της συγγραφέως ΕΔΩ.

Δείτε ζωντανά την αντιφώνηση της συγγραφέως ΕΔΩ.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Need to create an account?