Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€ σε Ελλάδα και Κύπρο
Search
Generic filters
Δεν έχετε προσθέσει κάποιο βιβλίο στη λίστα επιθυμιών σας

Eκδήλωση με αφορμή την έκδοση του βιβλίου “Άπαντα τα Νομικά” του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, Κυθρεώτη Δικηγόρου και Λογοτέχνη Αχιλλέως Κ. Αιμιλιανίδη (1903-1978)

Την Τρίτη 16 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα Unesco του Πανεπιστημίου Λευκωσίας  η παρουσίαση του βιβλίου «Άπαντα τα Νομικά» του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, Κυθρεώτη Δικηγόρου και Λογοτέχνη Αχιλλέως Κ. Αιμιλιανίδη (1903-1978) σε επιμέλεια του Αχιλλέα Κ. Αιμιλιανίδη και του π.Θωμά Κωστή. Η εν λόγω εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό  ο κ. Μιχάλης Βορκάς, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, ο κ. Πέτρος Καρεκλάς, Δήμαρχος Κυθρέας, ο κ. Χαράλαμπος Γ. Χοτζάκογλου,  Πρόεδρος Δ.Σ. Εταιρείας Κυπριακών Σπουδών και  η  κα Ήρα Ιωάννου-Αιμιλιανίδου, Συντονίστρια Εκδόσεων Hippasus.

Για τη ζωή και το έργο του Αχιλλέα Αιμιλιανίδη μίλησε ο κ. Πέτρος Παπαπολυβίου, Αναπληρωτής Kαθηγητής του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του  Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η εκδήλωση έκλεισε με αντιφώνηση από τον εγγονό του Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, κ. Αχιλλέα Κ. Αιμιλιανίδη, Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Ακολούθησε δεξίωση.

Διαβάστε την ομιλία του Δημάρχου Κυθρέας κ. Πέτρου Καρεκλά ΕΔΩ.
Διαβάστε την ομιλία του Προέδρου του Δ.Σ. της Εταιρείας Κυπριακών Σπουδών κ. Χαράλαμπου Χοτζάκογλου ΕΔΩ.
Διαβάστε την ομιλία της Συντονίστριας Εκδόσεων Hippasus κας Ήρας Αιμιλιανίδου ΕΔΩ.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Need to create an account?