Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€ σε Ελλάδα και Κύπρο
Search
Generic filters
Δεν έχετε προσθέσει κάποιο βιβλίο στη λίστα επιθυμιών σας

Limassol Book Fair

Οι Εκδόσεις Hippasus βρέθηκαν στο Limassol Book Fair που έχει διεξαχθεί για πρώτη φορά στις 25-27 Νοεμβρίου 2022 στις αίθουσες του Χαρουπόμυλου στην Λεμεσό.

Το Limassol Book Fair έχει διεξαχθεί στις 25-27 Νοεμβρίου 2022 στις αίθουσες του Χαρουπόμυλου, δίπλα από τον πολυσύχναστο περίβολο του μεσαιωνικού κάστρου της Λεμεσού. Με κεντρικό θεματικό άξονα τις Γέφυρες, η Έκθεση απευθυνόταν σε επαγγελματίες του χώρου, εκδότες, βιβλιοπωλεία, δήμους, πολιτιστικούς φορείς και ιδρύματα, συγγραφείς, καλλιτέχνες, παιδιά, ενήλικες, γονείς και όλους τους λάτρεις του βιβλίου.

Στην Έκθεση έλαβαν μέρος εμπλεκόμενοι από τον χώρο του βιβλίου, των εκδόσεων, του πολιτισμού και των γραμμάτων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, να ανταλλάξουν ιδέες και πρακτικές, και να συνενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο την προώθηση των κυπριακών γραμμάτων και της σύγχρονης κυπριακής εκδοτικής δραστηριότητας, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

​Κοινός στόχος και όραμα της ομάδας ήταν η διεξαγωγή μιας ετήσιας έκθεσης βιβλίου που θα καθιερωθεί σε βάθος χρόνου και θα λειτουργεί ως γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ των διαφόρων εμπλεκομένων του χώρου του βιβλίου στην Κύπρο αλλά και την ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.

Υπό την αιγίδα της Βουλής των Αντιπροσώπων, του Υφυπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Λεμεσού, το Limassol Book Fair στοχεύει να λειτουργήσει ως ένας κόμβος συνάντησης, που θα συνδέει ειδικούς από τον χώρο του Βιβλίου, με απώτερο στόχο την ουσιαστική δικτύωση των εμπλεκόμενων φορέων, την δημιουργία συνεργειών ανάμεσα σε επαγγελματίες του χώρου, αλλά και την διαδραστική προώθηση και ανάπτυξη του Βιβλίου και του Πολιτισμού στην κοινότητα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Need to create an account?