Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€ σε Ελλάδα και Κύπρο
Search
Generic filters
Δεν έχετε προσθέσει κάποιο βιβλίο στη λίστα επιθυμιών σας

Παρουσίαση βιβλίου «Από τη δεσμευμένη ανεξαρτησία του 1960 στις προκλήσεις του Σήμερα. Συνοπτική αξιολόγηση του Κυπριακού και της πολιτικής όλων των Προέδρων» στην Αθήνα

Την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην κατάμεση Αίθουσα Εκδηλώσεων Ι.ΔΙ.Σ. (Χίλλ 3-5, Πλάκα) η παρουσίαση του βιβλίου του Καθηγητή Ανδρέα Θεοφάνους «ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ 1960 ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ. Συνοπτική αξιολόγηση του Κυπριακού και της πολιτικής όλων των Προέδρων» (Εκδόσεις Hippasus, 2023).

Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων (Ι.Δ.Ι.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου και της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.).

Την εκδήλωση συντόνισε η κα Ινώ Αφεντούλη, Εκτελεστική Διευθύντρια του Ι.ΔΙ.Σ.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο κ. Γιώργος Συλλούρης, Πρόεδρος Ο.Κ.Ο.Ε.

Το βιβλίο παρουσίασε ο κ. Κώστας Υφαντής, Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Παντείου Πανεπιστημίου˙ Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθυντής Ι.Δ.Ι.Σ., ο κ. Άγγελος Συρίγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου˙ Βουλευτής Α’ Αθηνών και ο κ. Σπύρος Σακελλαρόπουλος, Καθηγητής Πολιτικής Κοινωνιολογίας Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την αντιφώνηση του Συγγραφέα κ. Ανδρέα Θεοφάνους, Καθηγητή Οικονομικών και Δημόσιας Πολιτικής˙ Πρόεδρο Κυπριακού Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων˙ Πρόεδρο του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στους συμμετέχοντες δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Need to create an account?