Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 40€ σε Ελλάδα και Κύπρο
Search
Generic filters
Δεν έχετε προσθέσει κάποιο βιβλίο στη λίστα επιθυμιών σας

Διάλεξη «Η αρχή του Κωλύματος στη Κυπριακή Έννομη Τάξη»

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023  oι Δικηγορικοί Σύλλογοι Λευκωσίας και Κερύνειας, σε συνεργασία με την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και τις Νομικές Εκδόσεις Hippasus πραγματοποίησαν τη διάλεξη  «Η αρχή του Κωλύματος στη Κυπριακή Έννομη Τάξη» με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Η αρχή του Κωλύματος στο Σύγχρονο Δίκαιο» του Δικηγόρου κ. Πόλυ Γ. Πολυβίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό η κα Κατερίνα Σταματίου, Πρόεδρος Ανωτάτου Δικαστηρίου, ο κ Στέφανος Σκορδής, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, ο κ Νικόλας Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κερύνειας
και η κα Xριστίνα Ιωάννου, Αναπληρώτρια Κοσμήτορας Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Για το βιβλίο μίλησε ο κ. Στέλιος Ναθαναήλ, πρώην Πρόεδρος Ανωτάτου Δικαστηρίου,  ο κ Aχιλλέας Κ. Αιμιλιανίδης, Κοσμήτορας Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας και ο συγγραφέας του βιβλίου κ Πόλυς Πολυβίου, Δικηγόρος.

Στον συντονισμό ήταν ο κ. Νικόλας Κουρσάρης, Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας

Η εκδήλωση αναγνωρίζεται ως πιστοποιηµένο πρόγραµµα για σκοπούς Συνεχιζόµενης Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης (ΣΕΕ), σύµφωνα µε τον Κανονισµό Κ.∆.Π. 386/2017 µε 2 πιστοποιηµένες µονάδες CPD.

Ακολούθησε δεξίωση.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Need to create an account?